Toast la cuptor

Taiem marginile de paine.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 felii de paine toast
  • 6-8 feliii de cascaval
  • 4 felii de salam uscat
  • 4 felii de mortadella
  • 2 oua
  • 1 lingurita ketcup
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • sare si piper
  • 6 betisoare de bambus

Mod de preparare

Taiem marginile de paine.

Punem cascaval si salam, paine, cascaval si mortadellla, paine, cascaval si salam si tot asa pana terminam.

Taiem in patru. Punem fiecare sfert de toast pe bat, sa avem 4 sau 5 sferturi. Batem ouale cu sare, piper, ketchup si mustar si apoi cu o pensula ungem toast. Punem toast in tava unsa.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C si coacem pentru 20-25 de minute, pana prinde culoare.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise