Toast la cuptor

Taiem marginile de paine.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 felii de paine toast
  • 6-8 feliii de cascaval
  • 4 felii de salam uscat
  • 4 felii de mortadella
  • 2 oua
  • 1 lingurita ketcup
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • sare si piper
  • 6 betisoare de bambus

Mod de preparare

Taiem marginile de paine.

Punem cascaval si salam, paine, cascaval si mortadellla, paine, cascaval si salam si tot asa pana terminam.

Taiem in patru. Punem fiecare sfert de toast pe bat, sa avem 4 sau 5 sferturi. Batem ouale cu sare, piper, ketchup si mustar si apoi cu o pensula ungem toast. Punem toast in tava unsa.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C si coacem pentru 20-25 de minute, pana prinde culoare.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise