Tostada a la Amalia

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de sunca presata
  • 4 Felii de branza Hochland
  • 4 felii de paine feliata patrata
  • 2 oua
  • Sare
  • patrunjel uscat

Mod de preparare

Se pune pe o felie de paine o felie de sunca presata una de branza topita, una de sunca presata si ultima de branza, se pune si cealalta felie de paine si se da prin ouale batute cu putina sare si putin patrunjel si se prajesc in putin ulei pe ambele parti pana cand oul se face auriu. Si asa procedam si cu cealalta tostada. Sunt nemaipomenite la micul de jun. :X

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise