Tostada a la Amalia

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de sunca presata
  • 4 Felii de branza Hochland
  • 4 felii de paine feliata patrata
  • 2 oua
  • Sare
  • patrunjel uscat

Mod de preparare

Se pune pe o felie de paine o felie de sunca presata una de branza topita, una de sunca presata si ultima de branza, se pune si cealalta felie de paine si se da prin ouale batute cu putina sare si putin patrunjel si se prajesc in putin ulei pe ambele parti pana cand oul se face auriu. Si asa procedam si cu cealalta tostada. Sunt nemaipomenite la micul de jun. :X

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise