Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam.
Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecind continuu si alternand cu laptele.Iese o compozitie ca pentru chec.
Turnam compozitia intr-o tava (20/30) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Se taie dupa racirea completa.
E foarte buna la cafea. ;)
Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine,dar asa trebuie sa fie.Un pic \"crocanta\" la exterior si moale/umeda la interior.
Reteta Daniela
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise