Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 cani faina
  • * 125 g zahar
  • * 150 g unt
  • * 100 g ciocolata amaruie
  • * 1 praf de copt
  • * 250 ml iaurt
  • * 130 ml lapte

Mod de preparare

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam.

Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecind continuu si alternand cu laptele.Iese o compozitie ca pentru chec.

Turnam compozitia intr-o tava (20/30) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.

Se taie dupa racirea completa.

E foarte buna la cafea. ;)

Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine,dar asa trebuie sa fie.Un pic \"crocanta\" la exterior si moale/umeda la interior.

Reteta Daniela

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise