Trota salmonata in sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 trote (pastrav)
  • 1 kg sare mare

Mod de preparare

Se curata pestele, se lasa cu tot cu cap, se spala si se usuca cu un pic de hartie de bucatarie. Se pune intr-o tava de cuptor fara ulei fara apa doare sarea, se pune un strat cat sa acopere bine fundul tavii, se pune pestele si se acopera din nou cu sare cat sa acopere bine pestele. Se lasa doar capul si ochii la vedere si se da la cuptor. Cand ochii pestelui s-au albit si sarea s-a intarit este gata, il poti servi cu o mamaliga moldoveneasca si cu un mujdei de usturoi, este delicios!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise