Trottole cu mix de branzeturi pentru gratinat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g paste trottole
  • 200g mix branzeturi pentru gratinat
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente in apa clocotita cu sare si un strop de ulei pentru a nu se lipi intre ele. Dupa fierbere se scurg de apa si se muta in alt recipient in straturi de paste intercalate cu straturi de mix de branzeturi.

Mixul pe care l-am folosit contine mozzarella, emmentaler si cascaval maturat.

Se introduce recipientul cu paste la cuptor timp de 10 minute la temperatura de 180 de grade. Se servesc simple sau cu sosuri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise