"Tuneluri" tibetane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 25g boabe de mazare congelate
  • 4 linguri de sos de branza
  • 2 clatite

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se asaza clatitele pe o tava de copt si se incalzesc in cuptor timp de 10 minute.

2. Se curata morcovul. Se taie in jumatate pe lungime si se repeta procedeul pana cand se obtine 4 \"bare de aur\". Se fierbe morcovul intr-o oala de apa fierbinte timp de 1 minut si se scurge de apa.

3. Se taie ardeiul in jumatate, se curata de seminte si se taie in cubulete. Se curata ceapa si se taie marunt. Se incalzeste uleiul intr-o cratita. Se adauga ardeiul si ceapa, se caleste trei minute pana se inmoaie. Se adauga mazare sau porumb dulce si se caleste inca doua minute. Se ia de pe foc si se adauga sosul de branza.

4. Se transfera clatitele calde pe un platou. Se asaza amestecul de legume in fiecare clatita. Se pun cele doua \"bare\" in centrul fiecarei clatite si se ruleaza incepand din partea dreapta. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise