Turte dulci cu susan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -150 g margarina
  • -150 g zahar
  • -100 g smantana
  • -2 oua
  • -o jumatate lingurita de scortisoara
  • -3-4 lingurite cacao
  • -o lingurita praf de copt
  • -faina cat cuprinde
  • -zahar pudra
  • -seminte de susan

Mod de preparare

1. Margarina se pune la foc mic, cind incepe sa se topeasca se adauga zaharul si se amesteca pana acesta se topeste.

2. Se ia de pe foc si se lasa un pic la racorit. Apoi se adauga smantana, ouale, cacaoa si scortisoara si se amesteca bine.

3. Urmeaza faina (proaspat cernuta) cu praful de copt incorporat in faina. Se amesteca totul bine si se framnta un aluat usor de lucrat.

4. Se da la frigider pentru 1 ora.

5. Dupa care se scoate si se formeaza bilute un pic mai mari ca nuca si se tavalesc printr-un amestec facut din zahar pudra + seminte de susan.

6. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina, la o distanta de cca 2 cm una de alta.

7. Se coc la foc mediu, timp de cca 35 minute sau pana cind sint gata.

La coacere turtele dulci vor crapa un pic din cauza zaharului pudra de pe ele.

Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise