Turte pentru TORTA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 300gr zahar
  • 250gr faina
  • 150gr cacao
  • vanilie

Mod de preparare

Torta se face din turte diferite.Una o facem cu vanilie si alta la fel numai ca cu cacao.Se iau 4 oua si 150 gr de zahar si se bate bine,bine pina face spuma apoi se adauga faina si vanilia(si la cealalta turta cacao) si se mai bate putin.Turam masa obtinuta intr-o tava unsa cu ulei.Se pune in cuptor la o temperatura normala timp de 30min.

Pentru pregatirea tortei intregi se unge cu orice creama din de si cu ce doriti,apoi se pune la rece timp de vreo 3-4 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise