umplutura cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 g fructe in total:smochine,curmale taiate subtire,nuci pisate,migdale,stafide.
  • -180 g zahar tos
  • -5 albusuri

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul, care se adauga cate putin si se bate in continuare foarte bine. Apoi se pun in albus fructele si se amesteca usor, turnandu-se peste foaia de aluat in tava.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise