Umplutura din ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -5 oua
  • -200 g zahar
  • -1 plic zahar vanilat
  • -3 linguri cacao
  • -200 g ciocolata amaruie
  • -1 lingurita plina cu faina
  • -50 g unt

Mod de preparare

Se bat tare galbenusurile cu zaharul,se amesteca usor faina,zaharul vanilat,cacaua,iar ciocolata se moaie pe foc mic cu 2 liguri cu apa si unt si se amesteca rece in galbenusuri.Se adauga albusurile batute spuma tare.Se toarna umplutura peste foaia de aluat asezata in tava.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise