1.Din sirop si apa minerala puteti obtine o bautura racoritoare fina si sanatoasa
2.Fructele alaturi de sirop poate fi folosit la preparate din carne de vita,vanat,pasare,rata,gasca
3.Siropul si fructele cu sau fara samburi pot fi un desert minunat alaturi de o inghetata buna,pot fi servite cu frisca, piscoturi, tarte,creme
Zaharul se fierbe cu putina apa,pana se ingroasa.Se pun coarnele in siropul fierbinte si se fierb 2-3 minute.Se acopera vasul si se lasa sa stea pana a doua ,cand se va scurge siropul,iar fructele se aseaza cu grija in borcane.
Se fierbe siropul pana se ingroasa si se toarna peste coarne.Se leaga sau se capseaza borcanele si se sterilizeaza 5-6 minute in baie de aburi ,dupa ce a inceput sa fiarba.
Eu pun si in cutiute de plastic si pastrez in congelator.Si dupa decongelare este la fel de bun...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise