Unt de soia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina de soia
  • 400 g apa
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • 1 ceapa sau 3-4 catei de ustoroi.

Mod de preparare

Faina de soia se obtine din boabele spalate,uscate si date prin rasnita de cafea.Se pune peste ea apa,si se pune la fiert,cu putina sare.Se amesteca intr-una pentru a nu se prinde.Cand compozitia a devenit de consistenta groasa,si fierbe inabusit,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.In acest timp se mai amesteca de cateva ori pentru a nu se forma deasupra coaja.Cand s-a racit se freaca cu ulei,se potriveste de sare si se adauga zeama de lamaie.Se poate pune ceapa tocata foarte fin sau ustoroi pisat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise