Variatii condimentate din branza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • partea alba a 3 cepe verzi, 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • cate 1 legatura de arpagic, patrunjel si busuioc
  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 150 ml smantana
  • sare, piper alb macinat
  • 1/2 lingurita de boia

Mod de preparare

1-se curata ceapa si usturoiul, iar ceapa se taie in cubulete.Se taie ardeiul in doua, se indeparteaza cotorul , se spala si se taie in cubulete.Se spala verdeturile, se scurg si se toaca marunt.

2-Branza se paseaza printr-o paleta de strivit cartofii si se amesteca bine cu sucul de lamaie si smantana.Se piseaza usturoiul, se adauga ceapa, ardeiul si verdeturile si se amesteca bine.

3- Se condimenteaza din belsug cu sare, piper si boia.Se serveste cu grisine, sticksuri sau chipsuri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise