Varza a la Cluj

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne porc
  • 1 varza potrivita
  • 2 cepe
  • o cescuta orez
  • 4-5 linguri bulion
  • sare,piper,marar

Mod de preparare

Pentru ca aveam o pofta nebuna de sarmalute,dar nu aveam varza murata m-am gandit sa incerc pentru prima data aceasta reteta.Si astfel din blog in blog,combinand mai multe retete am ajuns la niste"sarmalute"sub alta forma.

Am tocat varza fideluta si am frecat-o cu sare.

Jumatate din ceapa am calit-o in putin ulei,adaugand apoi carnea.Carnea se lasa cateva minute pana isi schimba culoarea,iar apoi se adauga orez,sare,piper si putina apa.

Restul de ceapa se pune la calit intr-o alta tigaie cu varza si putin marar.

Se ia apoi un vas mai adanc in care se aseaza un strat de varza,cateva linguri de bulion,un strat de carne.Continuam asa pana terminam cele 2 compozitii si o dam la cuptor pentru jumatete de ora.Inainte de a opri focul asigurati-va ca orezul este fiert.

Se serveste cu putina smantana deasupra.

Pofta buna!!!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise