varza calita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1-2 verze(acra sau dulce)
  • 4 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 450g costita afumata
  • marar
  • patrunjel
  • piper boabe
  • boia iute/dulce
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in putin ulei, se adauga si costita sa se caleasca putin. Dupa ce s-au calit se adauga varza tocata fideluta. Se acopera cu apa si se lasa la fiert, se mai completeaza cu apa daca este nevoie. Inainte sa se bage la cuptor se adauga morcovul, mararul, patrunjelul, boia, dafinul si bulionul. Se amesteca si se da la cuptor pana scade apa si pana varza capata o culoare aramie. Se poate servi cu ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise