Varza calita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - ½ kg varza
  • - 1 ceapa
  • - ulei de masline
  • - sare, piper
  • - chimen
  • - boia iute/dulce
  • - zahar
  • - otet de vin/mere

Mod de preparare

Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei de masline. Intre timp taiem varza subtire ca pentru salata. Punem peste ceapa si amestecand din cand in cand calim varza pana se inmoaie. Condimentam cu sare si piper dupa gust, punem o jumatate de lingurita de chimen macinat, iar cand este aproape gata adaugam o lingurita de zahar cu care lasam sa se caramelizeze frumos. La sfarsit punem boiaua si o lingurita de otet pentru a fi putin mai acrisoara.

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise