Varza o spalam bine in apa rece pentru a elimina excesul de sare, apoi o tocam marunt.
Varza o spalam bine in apa rece pentru a elimina excesul de sare, apoi o tocam marunt.
Bucata de afumatura o dezosam si o taiem in bucati mai marisoare.
In vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l punem varza, la mijloc asezam cateva bucati de afumatura, iar deasupra osul obtinut cum am dezosat. Peste turnam apa cu uleiul si dam drumul la vas la sectiunea High pentru 4 ore jumatate.
Cand este gata, pregatim repede o mamaliguta si pranzul este servit!
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise