Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 500 g varza de bruxelles
  • * 100 g rosii uscate
  • * 30 g caju
  • * sare de mare
  • * piper
  • * ulei de masline
  • * seminte de negrilica

Mod de preparare

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.

Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.

Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.

Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!

S-aveti pofta !

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.

Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.

Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.

Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!

S-aveti pofta !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise