Varza noua cu ceapa verde la cuptor

Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza cca 1,5 kg
  • ceapa verde, un manunchi zdravan
  • costita afumata cca 300 g
  • piept de porc proaspat cca 400 g
  • amestec rosii cu ardei vreo 2 cani pline ( cana de ceai )
  • 1 cana cu apa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • marar tocat

Mod de preparare

Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa.

Curatam ceapa o spalam si o taiem marunt.

Asezam tava pe foc punem uleiul si punem la prajit costita si pieptul de porc, apoi adaugam ceapa verde. Lasam sa se caleasca cca 15 min apoi adaugam amestecul de rosii si ardei, amestecam bine apoi punem si varza tocata si cana cu apa.

Bagam tava la cuptor la foc mic cca 2 ore.

Cand este gata, adaugam mararul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise