Varza noua cu marar si afumatura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze de 1,5 kg,
  • 3 legaturi ceapa verde,
  • 5 linguri ulei,
  • 3 linguri bulion,
  • 3 legaturi de marar tocat,
  • afumatura,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare.

Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei.

Se adauga varza stoarsa bine, o cana cu apa, se pune capac si lasam la foc mic cel putin o ora dupa care adaugam afumatura.

Cand este gata, adaugam bulionul si mararul si putina apa daca nu are zeama deloc.

Mai lasam pe foc ~ 30 minute (sa scada toata zeama).

Condimentam cu sare si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise