Vin fiert special

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate folosi cu acelasi succes atat vin rosu cat si vin alb...
  • 1 l vin
  • 80-100 g zahar sau dupa gust(eu il prefer mai dulce)
  • 8-10 buc. cuisoare
  • jumatate lingurita nucsoara macinata
  • o lingurita rasa de scortisoara macinata
  • 2 frunze de dafin
  • 2 mere

Mod de preparare

Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iar

celalalt mar se curata si se taie feliute subtiri.

Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,

apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.

Cand ajunge la temperatura de fierbere se opreste focul,se strecoara si se serveste fierbinte.

Puteti opta si pentru varianta de a nu folosi suc de mar si in acest caz veti folosi un singur mar...Ambele variante sunt delicioase...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise