Vin fiert special

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate folosi cu acelasi succes atat vin rosu cat si vin alb...
  • 1 l vin
  • 80-100 g zahar sau dupa gust(eu il prefer mai dulce)
  • 8-10 buc. cuisoare
  • jumatate lingurita nucsoara macinata
  • o lingurita rasa de scortisoara macinata
  • 2 frunze de dafin
  • 2 mere

Mod de preparare

Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iar

celalalt mar se curata si se taie feliute subtiri.

Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,

apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.

Cand ajunge la temperatura de fierbere se opreste focul,se strecoara si se serveste fierbinte.

Puteti opta si pentru varianta de a nu folosi suc de mar si in acest caz veti folosi un singur mar...Ambele variante sunt delicioase...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise