Vinete aperitiv

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc uscat
  • patrunjel
  • usturoi
  • ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui
  • otet 1 lingura

Mod de preparare

Vinetele se taie felii 0,5mm, se pun pe gratar aprox.5 minute pe fiecare parte. Se face un amestec din celelalte ingrediente. Vinetele coapte se pun intr-un vas de sticla in straturi iar peste fiecare strat se pune amestecul din ulei si celelalte ingrediente.Vinetele trebuie sa fie acoperite cu ulei. Se pot folosi la prepararea sandwich-urilor sau se servesc ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise