vinete cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata mai mare
  • 3-4 rosii
  • 200 g cascaval
  • ulei si sare

Mod de preparare

se spala vanata, se taie felii de 1 cm grosime pe care le presari cu putina sare si se aseaza intr-o strecuratoare sa se scurga zeama.Intre timp se spala rosiile, se taie rondele, iar cascavalul se da prin rozatoare.Se unge apoi o tava cu ulei, se aseaza feliile de vanata, iar peste fiecare felie se pune si cate o felie de rosie, apoi se presara cascavalul ras si se da totul la cuptor pentru 15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise