vinete cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata mai mare
  • 3-4 rosii
  • 200 g cascaval
  • ulei si sare

Mod de preparare

se spala vanata, se taie felii de 1 cm grosime pe care le presari cu putina sare si se aseaza intr-o strecuratoare sa se scurga zeama.Intre timp se spala rosiile, se taie rondele, iar cascavalul se da prin rozatoare.Se unge apoi o tava cu ulei, se aseaza feliile de vanata, iar peste fiecare felie se pune si cate o felie de rosie, apoi se presara cascavalul ras si se da totul la cuptor pentru 15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise