Vinete cu fructe de mare a la Cristi Roman

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete mici cam 1 kg sau vinete normale, taiate cuburi
  • 1 ardei gras rosu + 1 galben
  • creveti aproximativ 500 de grame
  • o legatura de patrunjel proaspat taiat mare
  • 3 catei usturoi taiati marunt
  • o rosie fara pielita tocata marunt
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se taie vinetele cuburi, ardei rondele, usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala cu fundul gros se pune la incins uleiul. Se adauga vinetele si ardeii si se lasa sa se inmoaie doar putin. Se pune sare piper dupa gust si se adauga crevetii si se mai lasa 5 minute la foc mediu spre mare. Dupa aceea se pune rosia tocata marunt. Dupa 3 minute putem adauga patrunjelul si usturoiul. Se mai lasa pe foc inca 5 minute si e gata. Putem servi cald, dar si rece de preferinta pe o felie de bagheta proaspata cu un pahar de vin alb

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise