Vinete in stil italian

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Vinete (250 g)
  • 2 cepe rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 g sunca
  • 4 ardei capia
  • 50 g ketchup
  • frunze de busuioc, oregano, patrunjel
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • 1 lingura amidon
  • 200 g baranza Mozarella

Mod de preparare

Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se usuca in prosop de hartie.

Ceapa si usturoiul se calesc usor, se adauga sunca taiata cubulete, ardeii capia taiati marunt (copti ,curatati de coaja si seminte),ketchupul, smantana, sarea si frunzele tocate. Acest amestec se leaga cu o lingura de amidon.

Intr-o tava unsa bine cu ulei de masline se aseaza vinetele, peste el amestecul pregatit si felii de mozarella.

se da cuptor 5 min.(temperatura medie)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise