Se taie vinetele transversal, se scobesc de miez, se da un praf de sare si se lasa pana se face compozitia cu care urmeaza sa se umple.
Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga morcovul, miezul de la vinete, ciupercile si se continua calitul. Cand sunt aproape calite se adauga rosia taiata cubulete, sare, piperul si mararul proaspat - se mai lasa 1', apoi se da la rece.
Vinetele se spala sub un jet de apa rece si apoi se umplu cu compozitia mai sus preparata, iar deasupra se adauga cascavalul de post ras. Se da la cuptor la foc moderat pentru 20'.
Pofta mare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise