Vinete umplute cu branza si jamon serrano

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete
  • 200 gr jamon serrano,
  • 5-6 bucati de branza topita ptr sandwich
  • 3 oua
  • faina de grau
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala bine vinetele si se vor taia in rondele, nu foarte groase. Se pune intre doua rondele de vinete, jamon si branza topita.

Se bat bine oulale si se adauga sare si piper. Se trec prin faina, rondelele rezultate, cu multa grija, si prin oua. Se va repeta de doua ori tehnica, ultima data trecand prin faina.

Se incinge o buna cantitate de uleiul de masline si se prajesc la foc lent. Se servesc reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise