Visine conservate pentru iarna

Reteta de visine conservate pentru iarna. Visine conservate pentru iarna reteta simpla. Visine la borcan pentru iarna.Retete cu visine. Conserve de visine.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3,5 kg de visine
  • 2,5 gr salicilat

Mod de preparare

Reteta de visine conservate pentru iarna este foarte simpla si se prepara la rece. Este o reteta veche, se face usor si se pastreaza foarte bine peste iarna. Se pot folosi la prajituri, torturi, visinata sau in orice fel doriti.

In acest fel se pot pastra pentru iarna si ciresele.

Se curata de samburi visinele sau ciresele si se lasa la rece pana a doua zi ca sa lase zeama. Se amesteca cu salicilatul dizolvat in zeama, se pun in borcane sau sticle. Se pun capacele si se pasteaza in camara . Simplu, nu?

Spor la treaba!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise