Visul fructelor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru baza:1.5 l suc Fanta
  • 10 linguri zahar
  • 15 linguri gris. Pentru crema:2 budinci de vanilie
  • 1 l de lapte
  • 10 linguri zahar. 1 plic de frisca
  • 125 ml lapte
  • 2 banane
  • 2 portocale
  • felii de ananas.

Mod de preparare

Se fierbe sucul cu zahar si, cand a clocotit se pune grisul ca \"in ploaie\". Se amesteca pana se umfla grisul, apoi se toarna intr-o tava si se da la rece. Budinca se prepara in mod obisnuit cu cantitatile date. Se toarna budinca peste baza din suc, se pune frisca si se decoreaza cu toate fructele taiate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise