Se spala carnea, se sterge si se bate.Se condimenteaza cu piper,boia si nucsoara.Se prajeste,se sareaza si se tine la cald cand este gata.Ptr. prepararea sosului, se toaca ceapa si usturoiul si se calesc.Se sting cu vin,apoi se adauga supa si se da la fiert.Rozmarinul tocat se adauga la sos impreuna cu coaja rasa de lamaie.Se lasa sa fiarba 10 minute,se adauga crema cu verdeata,sare,piper,boia si coniac.Se adauga caperele scurse de zeama.Feliile de carne se adauga in sos si se incalzesc.(nu se lasa sa fiarba!)Se serveste friptura cu sosul si eventual cu patrunjel verde,alaturi de o garnitura de paste sau o salata asortata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise