Vitel cu mazare verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie mazare verde fina
  • 500 g carne vitel
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri pasta ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea spalata se taie in bucatele mici .

Ceapa curatata se taie marunt

Gogosarul se taie feliute.

Ceapa si gogosarul se pune la calit in doua linguri de ulei pina ce se sticleste ceapa.Adaugam carnea care o invartim pe toate partile pina isi schimba culoarea.

Punem apa pina depaseste nivelul carnii si adaugam pasta de ardei , sare , piper si 1/2 din patrunjelul verde tocat.Acoperim si lasam sa fiarba bine carnea, daca este nevoie mai adaugam apa.

Cand carnea este fiarta adaugam mazarea scursa de zeama de pe ea si mai lasam 10 minute sa fiarba.

Inainte de a o servi se presara peste mazarea cu carne patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise