Zacusca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 7 borcanele de 400 gr.
  • 2 kg.ardei grasi sau gogosari copti,
  • 1 kg.hribi gata fierti,
  • 4 cepe mari,
  • 1 lingurita de piper macinat,
  • sare dupa gust,
  • 4-5 foi dafin,
  • 400 gr.pasta de tomate dulce si de buna calitate,
  • 500 ml ulei.

Mod de preparare

Mod de preparare :

Se dau toate ingredientele prin masina de carne,se amesteca cu condimentele si se pun la fiert cu ulei,mestecam intr-una sa nu se prinda de vas.Cand uleiul incepe sa iasa deasupra oprim focul ,punem compozitia in borcane ,le punem capacele si le dam la cuptor pentru circa 30 de minute.Apoi oprim focul si le lasam in cuptor sa se raceasca.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise