Zacusca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 7 borcanele de 400 gr.
  • 2 kg.ardei grasi sau gogosari copti,
  • 1 kg.hribi gata fierti,
  • 4 cepe mari,
  • 1 lingurita de piper macinat,
  • sare dupa gust,
  • 4-5 foi dafin,
  • 400 gr.pasta de tomate dulce si de buna calitate,
  • 500 ml ulei.

Mod de preparare

Mod de preparare :

Se dau toate ingredientele prin masina de carne,se amesteca cu condimentele si se pun la fiert cu ulei,mestecam intr-una sa nu se prinda de vas.Cand uleiul incepe sa iasa deasupra oprim focul ,punem compozitia in borcane ,le punem capacele si le dam la cuptor pentru circa 30 de minute.Apoi oprim focul si le lasam in cuptor sa se raceasca.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise