Zapiekanka

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 bagheta foarte lunga
  • 30 g ketchup sau sos de pizza
  • 40 g salam banatean
  • 80 g felii foarte subtiri de cascaval
  • 50 g rosii
  • 5 g condimente
  • 10 g ceapa verde tocata

Mod de preparare

Jumatate de bagheta,taiata pe lung,o ungi cu ketchup si asezi pe bagheta feliile de salam banatean si cascavalul.Presari condimentele si,la final,asezi peste feliile de cascaval,rondelele de rosii.Dai bagheta la cuptor ,pe treapta superioara,de preferat electric.O tii pana se topeste cascavalul si devine crocanta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise