Zarzavat pentru ciorbe

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg ardei gras
  • 2 kg morcovi
  • 500 gr pastarnac
  • 4 leg de patrunjel
  • 2 legaturi leustean
  • sare grunjoasa dupa gust
  • 1 pachet de conservant

Mod de preparare

Legumele si verdeturile se spala bine. Ardeii curatati de seminte se toaca marunt (eu le-am dat prin masina de tocat). Morcovii si pastarnacul curatati se da prin razatoare. Verdeata se toaca marunt.

Toate legumele si verdeturile se amesteca intr-un vas mare, peste ele se pune sare grunjasa si conservantu. Se amesteca pana ce sarea se topeste dupa care se pun in borcane sterilizate. Se pun capacele si se aseaza in camara la loc racoros.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise