Zarzavat pentru ciorbe

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg ardei gras
  • 2 kg morcovi
  • 500 gr pastarnac
  • 4 leg de patrunjel
  • 2 legaturi leustean
  • sare grunjoasa dupa gust
  • 1 pachet de conservant

Mod de preparare

Legumele si verdeturile se spala bine. Ardeii curatati de seminte se toaca marunt (eu le-am dat prin masina de tocat). Morcovii si pastarnacul curatati se da prin razatoare. Verdeata se toaca marunt.

Toate legumele si verdeturile se amesteca intr-un vas mare, peste ele se pune sare grunjasa si conservantu. Se amesteca pana ce sarea se topeste dupa care se pun in borcane sterilizate. Se pun capacele si se aseaza in camara la loc racoros.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise