Zbrownies

Intai, am taiat dovleceii marunt.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • 2 linguri de unt de arahide
  • 5 linguri de miere
  • 2 linguri de cacao
  • 1 linguriță de bicarbonat
  • 50 de grame de ciocolată neagră, dată pe răzătoare

Mod de preparare

Întâi am tăiat dovleceii mărunt, apoi, folosind blender-ul vertical, am făcut un piure. Am adăugat mierea, oul, untul de arahide și am încorporat cu mixerul. Am adăugat cacao, bicarbonat, ciocolată și am omogenizat.

Am pregătit tava cu hârtie de copt, am turnat compoziția, și am copt prăjitura la foc mediu, aproximativ 35 de minute. Am folosit testul scobitorii pentru a vedea când este gata.

Prăjitura este foarte ușoară și suculentă datorită dovleceilor, consumată rece este un adevărat răsfăț sănătos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise