Zeama de fasole cu costita

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • ½ telina
  • 1 kg costita
  • ulei
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel, frunze de telina, leustean

Mod de preparare

Am ales pentru aceasta zama fasole alba si pestrita. Am pus-o la inmuiat in apa de seara. Am fiert-o intr-o oala de 4 litri. Dupa ce a dat in clocot am schimbat apa. Am repetat operatiunea de 2-3 ori. Am curatat zarzavatul si l-am taiat cubulete. Am calit intr-o tigaie ceapa. Peste ea am adaugat costita taiata in bucati mai maricele si le-am rumenit bine. Fasolea, legumele si costita le-am fiert apoi la foc domol. Am adaugat bulionul si am condimentat zama dupa gust. La sfarsit am adaugat verdeata. Pentru servire am pregatit o salata de ceapa si niscaiva ardei iuti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise