1. Amestecaţi toate ingredientele, apoi adăugaţi merele în bucăţele mici. Amestecaţi din nou. Coaceţi în tavă unsă cu unt 40-50 de minute până se aureşte bine.
2.Amestecaţi toate ingredientele, apoi adăugaţi fructele în bucăţele mici. Amestecaţi din nou. Coaceţi în tavă unsă cu unt 40-50 de minute până se aureşte bine. Va ieşi o prăjitură mai mare decât prima.
Cana cu lapte şi ulei să nu fie chiar plină.
Eu am copt în tavă rotundă cu pereţi detaşabili ambele, prima a ieşit subţire, a doua dublă.
La ambele aluatul trebuie să fie vârtos ca o smântână groasă. Se întinde cu spatula uniformizând bine.
Marginile să fie bine unse cu unt sau margarină ca să se desprindă uşor.
Cuptorul se preîncălzeşte după ce se curăţă şi se taie fructele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii