Se incinge cuptorul la 190°C.
Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau la bain-marie ciocolata si untul.
Intr-un vas se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt si sarea.Intr-un alt vas se mixeaza ouale cu zaharul brun pana cand incep sa isi mareasca volumul.Se incorporeaza amestecul cu ciocolata si vanilia urmate de cel cu faina.Se inglobeaza fulgii de ciocolata.Se toarna aluatul obtinut intr-o forma de copt si se da la copt 25-30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii