1. Pt.tartinele cu pateu: se taie cu o forma de prajituri rotunda cercuri din paine, se ung cu Delma , apoi cu pateu de ficat si se orneaza ca niste fete vesele cu bucati de masline si felii de ardei.
2. Sandvisul cu painica cu seminte:se taie un buzunar in painica neagra patratoasa cu seminte, se unge interiorul cu Delma si se introduc acolo felii de muschi afumat, cascaval , bacon, rosii si branza topita.
3. Sanvisul tzatziki:se face o pasta din Delma amestecata cu branza rasa, cu castravete proaspat ras, cu usturoi verde tocat foarte marunt si cu marar proaspat.Se intinde pe o felie de paine French Toast neagra si se orneaza cu felii de rosie si o frunza de marar.
4. Sandvisuri cu ornamente: se folosesc 4 felii de paine Frensch Toast graham, se ung cu Delma, se aseaza felii de branza topita, bacon , salam Palaciego, felii de cascaval si iar paine , pe deasupra asezand forme de fluturas si floare din salam si cascaval taiate cu forme de prajituri.Se imping putin in felia de paine.
5. Tortuletul Delma:se fac 2 sandvizuri ca mai inainte, apoi se unge si partea deasupra si se suprapun, apoi s etaie in diagonala in forma de triunghi, se ung deasupra cu Creme Bonjour si se orneaza cu masline , felii de rosie si frunze de marar verde.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii