Bateti cu mixerul crema de branza cu zahar si esenta pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid. Adaugati cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Puneti compozitia intr-un vas termorezistent pe care il asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170 grade pentru 45 de minute (in baie de abur nu va crapa deasupra).
Lasati la racit, acoperiti cu folie si dati la frigider pentru 4 ore(sau toata noaptea).
Luati cu lingurita parti din cheescake si modelati bine cu mainile bilute. Dati la frigider 2-3 ore.
Infigeti cate un betisor in fiecare bila pt a abtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore.
Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.
Treceti bilele prin ciocolata si presarati rapid bombonele decorative .
Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie ai pastrati-le la frigider in momentul servirii.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii