autor:

Fara foto

» » Aperitive

acadele cu parmezan

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se da la cuptor,7 minute la 180 grade,se raceste si se dezlipeste de pe hartia cerata partea de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "acadele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosii

Rosii "cherry" umplute

Se spala si se taie rosiile in jumatate.Se scobesc cu ajutorul unei lingurite de cafea sau cu o ustensila

6 voturi    13 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita. Se taie marunt ardeiul verde,ardeii

21 voturi    16 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenioasa reteta.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenios! Pentru nicoleta: cand musafirii cad (ca musca in lapte), te asigur, vei dori sa-i imresionezi, sa cada pe spate sau lati! Eu tocmai am trecut prin faza asta (in ultim moment!), am scris bine, si multe alte faze. Nu stiu ce varsta ai dar, sigur vei trece prin ....sa vina cand nu ai chef! Dar ...betele (voi spune eu) sunt ingenioase -nu-mi place culoarea inchisa a betisoarelor, asa ca-mi voi pune mintea la contr...sa le schimb culoarea. A! Merg la bere.

  • Fara foto

    nicoleta , 25 iunie 2008

    super reteta, super simpla, f buna cand vrei sa impresionezi, sau sa ai tot timpul in casa daca iti vin musafiri neanuntati. SUPER IDEE!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
ceai cu fructe

ceai cu fructe

Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa,se adauga ceaiul rece,restul de apa,siropul de fructe si

6 voturi    4 comentarii
20 min
Cafele si ceaiuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ingenioasa reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placintele cu urda