autor:

Fara foto

» » Aperitive

acadele cu parmezan

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se da la cuptor,7 minute la 180 grade,se raceste si se dezlipeste de pe hartia cerata partea de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "acadele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Telemea in ulei de masline

Telemea in ulei de masline

Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute,

12 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Mini-budinci imbracate in prosciutto

Mini-budinci imbracate in prosciutto

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenioasa reteta.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenios! Pentru nicoleta: cand musafirii cad (ca musca in lapte), te asigur, vei dori sa-i imresionezi, sa cada pe spate sau lati! Eu tocmai am trecut prin faza asta (in ultim moment!), am scris bine, si multe alte faze. Nu stiu ce varsta ai dar, sigur vei trece prin ....sa vina cand nu ai chef! Dar ...betele (voi spune eu) sunt ingenioase -nu-mi place culoarea inchisa a betisoarelor, asa ca-mi voi pune mintea la contr...sa le schimb culoarea. A! Merg la bere.

  • Fara foto

    nicoleta , 25 iunie 2008

    super reteta, super simpla, f buna cand vrei sa impresionezi, sau sa ai tot timpul in casa daca iti vin musafiri neanuntati. SUPER IDEE!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
ceai cu fructe

ceai cu fructe

Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa,se adauga ceaiul rece,restul de apa,siropul de fructe si

6 voturi    4 comentarii
20 min
Cafele si ceaiuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ingenioasa reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu crema de branza