autor:

Fara foto

» » Aperitive

acadele cu parmezan

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se da la cuptor,7 minute la 180 grade,se raceste si se dezlipeste de pe hartia cerata partea de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "acadele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Foietaj cu sunca si branza topita

Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Casuta aperitiv

Casuta aperitiv

Am amestecat ingredientele pentru aluat si apoi l-am turnat in tava si l-am dat la cuptor pentru

3 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenioasa reteta.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenios! Pentru nicoleta: cand musafirii cad (ca musca in lapte), te asigur, vei dori sa-i imresionezi, sa cada pe spate sau lati! Eu tocmai am trecut prin faza asta (in ultim moment!), am scris bine, si multe alte faze. Nu stiu ce varsta ai dar, sigur vei trece prin ....sa vina cand nu ai chef! Dar ...betele (voi spune eu) sunt ingenioase -nu-mi place culoarea inchisa a betisoarelor, asa ca-mi voi pune mintea la contr...sa le schimb culoarea. A! Merg la bere.

  • Fara foto

    nicoleta , 25 iunie 2008

    super reteta, super simpla, f buna cand vrei sa impresionezi, sau sa ai tot timpul in casa daca iti vin musafiri neanuntati. SUPER IDEE!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
ceai cu fructe

ceai cu fructe

Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa,se adauga ceaiul rece,restul de apa,siropul de fructe si

6 voturi    4 comentarii
20 min
Cafele si ceaiuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ingenioasa reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Clătite umplute cu pastă de somon