autor:

Fara foto

» » Aperitive

acadele cu parmezan

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se da la cuptor,7 minute la 180 grade,se raceste si se dezlipeste de pe hartia cerata partea de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "acadele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de vinete cu branza

Rulouri de vinete cu branza

Intr-un vas se pregateste umplutura, se amesteca branzeturile cu coaja de lamaie si cu firele de

2 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu brinza
Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac

Pana preparam placinta cuptorul sa fie aprins si incalzit normal. Se bat bine ouale cu telul, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenioasa reteta.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenios! Pentru nicoleta: cand musafirii cad (ca musca in lapte), te asigur, vei dori sa-i imresionezi, sa cada pe spate sau lati! Eu tocmai am trecut prin faza asta (in ultim moment!), am scris bine, si multe alte faze. Nu stiu ce varsta ai dar, sigur vei trece prin ....sa vina cand nu ai chef! Dar ...betele (voi spune eu) sunt ingenioase -nu-mi place culoarea inchisa a betisoarelor, asa ca-mi voi pune mintea la contr...sa le schimb culoarea. A! Merg la bere.

  • Fara foto

    nicoleta , 25 iunie 2008

    super reteta, super simpla, f buna cand vrei sa impresionezi, sau sa ai tot timpul in casa daca iti vin musafiri neanuntati. SUPER IDEE!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • parmezan ras(cascaval),stiksuri sau bete de lemn

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
ceai cu fructe

ceai cu fructe

Se fierbe apa cu jumatate de cana de apa,se adauga ceaiul rece,restul de apa,siropul de fructe si

6 voturi    4 comentarii
20 min
Cafele si ceaiuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ingenioasa reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Rosii umplute