Reteta postata pe: 07 iunie 2009
Ingrediente
3 piepti de pui, 1 catel de usturoi, 1 lingurita de piper, 1/4 ceapa, 1 lingura de patrunjel tocat, 2 linguri de faina, 2 rosii, sare, ulei pt. prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
1. Se toaca pieptii de pui. Apoi se amesteca cu usturoiul pisat, patrunjelul, ceapa tocata marunt, sarea si piperul.
2. Cu mainile umede se formeaza bilute de carne care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins.
3. Dupa ce s-au racit putin se patrund cu scobitori, formand astfel acadelele.
4. Se taie rosiile pe jumatate si se infig acadelele in ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Acadele din Piept de Pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara
10 voturi
3 comentarii
10 min
Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5
14 voturi
4 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate