1. Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se obtine un aluat pe care il impartim in 3 parti egale. Doua din cele 3 parti se intind, pe rand, pe dosul unei tavi dreptunghiulare (tapetate cu faina), cu ajutorul unui facalet, se taie in cate 3 fasii egale si se coc la cuptor. A 3-a parte de aluat se amesteca cu cacao si se procedeaza la fel ca ci cu celelalte doua parti: se intinde pe dosul tavii, se taie in 12 fasii egale si se coace.
2. Se amesteca toate ingredientele pentru crema si se fierb \"sub apa\". Se da jos de pe foc si cand e calduta se adauga untul. Se mai pun coaja rasa si zeama de la o lamaie.
3. Se aranjeaza prajitura astfel: un strat de blat, un rand de crema, 3 fasii blat cu cacao, un strat crema, 2 fasii blat cu cacao, un strat crema, 1 fasie blat cu cacao, crema iar deasupra \"acoperisul\". Peste acoperis se toarna glazura de ciocolata ( 9 linguri zahar pudra, 3 linguri cacao, 4 linguri apa fiarta, 2 linguri ulei). Peste glazura se presara cocos.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii