se pun intr-o damigeana de sticla afinele si zaharul. Vasul se pune la soare si se leaga la gura cu un tifon. Se misca din cand in cand pentru ca ingredientele sa se amestece uniform. Cam dupa o saptamana, cand zaharul s-a topit, se adauga 1/2 l alcool alb de 90% (se poate pune mai mult sau mai putin, in functie de cat de tare vrem sa fie bautura). Acum, gura damigenei se leaga cu celofan sau se inchide bine cu un dop de pluta. Se pune in camara, la rece. Se obtine o bautura cu gust minunat si cu virtuti de medicament in afectiunile stomacului sau ale intestinelor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii