ALB-NEGRU

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750grame biscuiti petit
  • 1 pachet margarina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic cacao
  • 6-7mere
  • 1 plic frisca
  • 4 oua
  • 6 linguri faina

Mod de preparare

Se aseaza biscuitii in tava,apoi se prepara un sos care se toarna peste biscuiti.Sosul se prepara din 1/2 l apa,o cana zahar si 3 linguri de cacao.Se lasa pe foc pana va incepe sa fiarba,apoi se toarna peste biscuiti.Dupa aceea se prepara sosul alb alcatuit din:1/2 l apa,4 galbenusuri,0 cana de zahar,6 linguri faina iar margarina se pune treptat.Se lasa la foc mic.Se toarna sosul alb peste biscuiti,se lasa sa se raceasca iar apoi se pun merele rase.Frisca se pune peste mere si se rade o ciocolata pentru a-i da un aspect mai placut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise