Se aseaza biscuitii in tava,apoi se prepara un sos care se toarna peste biscuiti.Sosul se prepara din 1/2 l apa,o cana zahar si 3 linguri de cacao.Se lasa pe foc pana va incepe sa fiarba,apoi se toarna peste biscuiti.Dupa aceea se prepara sosul alb alcatuit din:1/2 l apa,4 galbenusuri,0 cana de zahar,6 linguri faina iar margarina se pune treptat.Se lasa la foc mic.Se toarna sosul alb peste biscuiti,se lasa sa se raceasca iar apoi se pun merele rase.Frisca se pune peste mere si se rade o ciocolata pentru a-i da un aspect mai placut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii