Ingredientele pentru foi de amesteca si se obtine o coca moale ce se imparte in trei parti. Foile se coc pe fundul tavii de cuptor la foc potrivit. Se invelesc cu o folie de staniol si se lasa pana a doua zi.
a) 1 cana de lapte rece se amesteca cu 3 linguri zeamil sau faina, peste care se adauga cana de lapte fierbinte. se pune pe aragaz la foc mic si se amesteca incontinuu pana se obtine o ciulama,se adauga si o bucata de unt dupa care se da la rece.
b) se freca 200 g de unt cu 12 linguri zahar pudra, se adauga coaja rasa si zeama de la 2 lamai si se freca pana se obtine o spuma
Se amesteca ambele creme si se ung foile, dupa care se tine la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii