Ingrediente
Aluat:, 2 oua, , 9 linguri zahar, , 9 linguri lapte, , 9 linguri ulei, , 3 pliculete zahar vanilat, , sare, , 1 lingurita amoniac, , faina cat cuprinde, , Crema:, o cana lapte fiert, , 6 linguri faina, , 1 1/2 cana de zahar, , 1 pachet margarina
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
15 voturi
Mod de preparare
Se adauga faina cat cuprinde, pana se formeaza un aluat ca de paine .
Coca se imparte in patru si se coace pe fundul tavii la 175 grade.
Pentru crema: o cana de lapte se bate cu 6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert, se adauga 1 1/2 cana de zahar. Se da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi crema racita cu pachetul de margarina.Se adauga esenta de rom sau ce esente doriti.
Se umplu foile.
Deasupra am glazurat cu cioalata alba si cicolata cu lapte topita la micounde.
Se lasa sa stea o zi, se seveste a doua zi.
Nota: Eu am facut portie mai mare si am copt 7 foi
carmen , 30 ianuarie 2010
Buna!Am si eu o intrebare...la aceasta prajitura se poate taia crema?!si din ce cauza daca da?
Sidy (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010
O prajitura foarte gustoasa si ...acrisoara la mine pentru ca in crema pun si coaja si zeama de la o lamaie. Deasupra presar nuca de cocos cum ai facut si tu...eu nu vad glazura de cioco !
maria mihalache (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009
Foarte buna aceasta praji............
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009
ARATA FOARTE BINE. CRED CA E UN DELICIU
mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009
Ce delicatesa....