autor:

autor

» » Prajituri

Alcazar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 albusuri, 100 gr. zahar, 3 linguri de cacao, , 150 gr.nuci macinate, 5 linguri cacao, 8 linguri zahar, 1/2 pahar cu apa, 1 si 1/2 lingura de ness, 6 galbenusuri, 350 gr. unt, 200 gr. zahar, 2 linguri de cacao, 4 linguri apa, 100 gr. unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

134 voturi

Mod de preparare

Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava.

Crema: 5 linguri cacao,8 linguri zahar si 1/2 pahar apa se fierb. Se ia jos de pe foc si se adauga o lingura jumatate de ness, se adauga pe rind 6 galbenusuri si 350 gr. unt frecat spuma. Deasupra se presara nuca sau glazura de ciocolata.

Glazura de cacao: 200 gr. zahar, 2 linguri cacao, 4 linguri apa. Se fierb 5 minute, se pune deoparte si se freaca cu 100 gr. unt cca. 5-6 minute. Untul se scurge de apa.
Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava. Crema: 5 linguri cacao,8 l
Daca ti-a placut reteta noastra "Alcazar" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Prajituri
Negresa

Negresa

Se pune la incalzit 2 cani zahar cu cea de lapte si se lasa pe foc pana se topeste zaharul, amestecad

28 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Banana bread

Banana bread

Intr-un castron se amesteca untul topit cu zaharul pana se foarmeaza o compozitie spumoasa.Adaugam

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

134 voturi

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 100 gr. zahar
  • 3 linguri de cacao
  • 150 gr.nuci macinate
  • 5 linguri cacao
  • 8 linguri zahar
  • 1/2 pahar cu apa
  • 1 si 1/2 lingura de ness
  • 6 galbenusuri
  • 350 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 4 linguri apa
  • 100 gr. unt

Raporteaza reteta

Tort Pavlova cu ciocolata

Tort Pavlova cu ciocolata

Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

298 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Fast and Black Fast and Black

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie. Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura 2 in 1 Prajitura 2 in 1

Pentru primul Blat: Se adaugă faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul se amesteca pana când nu

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse