autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

ALIVANCA

Autor: DIANA BOLOHAN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DIANA BOLOHAN (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 octombrie 2006

Ingrediente
-6 oua, -1 kg.branza vaci, -800 g iaurt, -6 linguri malai, -3 linguri faina grau, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale ca pentru omleta, cu un varf de sare. Se adauga, pe rand, restul ingredientelor, amestecand foarte bine. Compozitia obtinuta se pune in doua sau trei tavi de paine unse cu ulei si se lasa la cuptor o ora, la foc potrivit. Se serveste calda, cu smantana si zahar. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ALIVANCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Alivanca

Alivanca

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi. Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • -6 oua
  • -1 kg.branza vaci
  • -800 g iaurt
  • -6 linguri malai
  • -3 linguri faina grau

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si cascaval