autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

ALIVANCA

Autor: DIANA BOLOHAN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DIANA BOLOHAN (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 octombrie 2006

Ingrediente
-6 oua, -1 kg.branza vaci, -800 g iaurt, -6 linguri malai, -3 linguri faina grau, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale ca pentru omleta, cu un varf de sare. Se adauga, pe rand, restul ingredientelor, amestecand foarte bine. Compozitia obtinuta se pune in doua sau trei tavi de paine unse cu ulei si se lasa la cuptor o ora, la foc potrivit. Se serveste calda, cu smantana si zahar. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ALIVANCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Alivanca

Alivanca

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi. Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu spanac si branza

Clatite umplute cu spanac si branza

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile

9 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • -6 oua
  • -1 kg.branza vaci
  • -800 g iaurt
  • -6 linguri malai
  • -3 linguri faina grau

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza la cuptor