autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

ALIVANCA

Autor: DIANA BOLOHAN (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DIANA BOLOHAN (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 octombrie 2006

Ingrediente
-6 oua, -1 kg.branza vaci, -800 g iaurt, -6 linguri malai, -3 linguri faina grau, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale ca pentru omleta, cu un varf de sare. Se adauga, pe rand, restul ingredientelor, amestecand foarte bine. Compozitia obtinuta se pune in doua sau trei tavi de paine unse cu ulei si se lasa la cuptor o ora, la foc potrivit. Se serveste calda, cu smantana si zahar. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ALIVANCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Alivanca

Alivanca

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi. Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • -6 oua
  • -1 kg.branza vaci
  • -800 g iaurt
  • -6 linguri malai
  • -3 linguri faina grau

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu cascaval