Alt fel, de dulce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Alt fel, de dulce

Ingrediente

  • 400g mamaliga fierbinte
  • 200g branza dulce
  • 100g curmale fara samburi
  • 1 lingura miere de albine
  • 100g zahar
  • 150g smantana
  • 50g unt

Mod de preparare

Maruntim curmalele si lasam cateva si sub forma de felii pentru decor.

Ungem cu unt o tava mai mica de chec, intindem jumatate din cantitatea de mamaliga, presaram branza,cateva linguri cu smantana, zaharul si bucatelele de curmale. Acoperim cu restul de mamaliga, punem si smantana ramasa si dam la cuptor pentru 20’.

Se lasa putin la racorit, se rastoarna pe un platou si se portioneaza.

Se serveste ornata cu felii de curmale si stropita cu miere de albine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise